Életreszóló, igazi rally élmény...

 

Az FIA legújabb biztonsági követelményeinek is eleget tevő nyirádi versenypálya alkalmas céges rendezvények lebonyolítására is: termékbemutató, csapatépítő tréningek helyszínéül is szolgálhat a nyirádi katlan. Mind az autocross mind a rallycross pályát használhatják az érdeklődők.
Ajánlataink, melyeket kérésre egyénre szabva kínálunk:

Élményautózás rallycross autóval

élményautózás.jpg

Igény szerint akár hazai bajnok vagy élményautóztatásban is gyakorlott pilóta autóztatja meg az adrenalira vágyó vendégeket a kontinens bajnokságban résztvevő versenyzők által egyik legkedveltebb rallycross pályán verseny közeli tempóban a közel 500 lóerős versenyautóval.
Akiknek ajánljuk: mindenkinek, aki testközelből szeretné megélni a versenyközeli élményt. Az alapvető biztonsági követelmények megtartása mellett nem szükséges védőruha vagy további biztonsági felszerelés.

Biztosítás
Minden ilyen céges rendezvényünkre a résztvevőknek extrém biztosítás megkötése javasolt. Az esetlegesen az autóban okozott kárt a vezető köteles megtéríteni. Minden résztvevő a programot megelőzően felelősségvállalási nyilatkozatban ismeri el a pálya és rendezvény általános szabályait és veszi tudomásul a rendezvény házirendjét és a Nyirád Motorsport Centrum Általános Szerződési Feltételeit.

Catering
Egyedi igényeknek megfelelően a pályán akár háromfogásos ebéd vagy egész napos étkeztetés is megoldható.

Konferencia kellékek
A versenyiroda épületében a felügyelői testületi szoba alkalmas akár 20 fő részére előadás megtartására. Kérés esetén minden konferenciakellékről (pl. laptop, projektor, hangosítás) gondoskodunk.

Kérje egyedi ajánlatunkat élményautózásra vagy céges rendezvényre!

Email: nyiradmotorsport@gmail.com Telefon: +36 70 778 4560

 

Video a Barátok közt 2014-es csapatépítő napjáról: